Kutsu ylimääräiseen jäsenkokoukseen ja Seuravaate sovitukseen (korjattu)

Hallitus kutsuu kaikki Kouvolan Kipparit ry.n jäsenet ylimääräiseen jäsenkokoukseen ja uusien seuravaatteiden sovitukseen Voikkaan Hirvelän sataman Veneilijöiden Kylätalolle. Osoite: Satamakaari, 45910 Kouvola.

Ajo-ohje: Voikkaan keskustan ja Heinolantien (46) väliltä käänny Hirvelään (Nuujanmäentille). Nuujanmäentieltä käänny ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle Hirveläntielle ja seuraa venesatama-opasteita uudelle Satamakaarelle, joka johtaa Hirvelän satamaan.

Kokouksen aiheena on uuden toiminnantarkastajan valinta. Kokous alkaa 12.05.2022  klo 17:30

Seuravaatteiden (paitoja yms.) sovitus alkaa heti kokouksen jälkeen. Tilaukset voi tehdä samalla. Tiedoksi että uusia perälippuja ja viirejä on tilauksessa.

terveisin Hallitus

Jätä kommentti