JÄSENKIRJE 2 / 2017 KEVÄTKOKOUSKUTSU

Helmikuussa saatiin peräkkäisinä päivinä mieluisia veneily-uutisia. 15.2. saatiin tieto, että hallitus peruu venevero päätöksen ja seuraavana päivänä kerrottiin, että Kimolan kanavan rakentamista jarruttanut valitus on kumottu korkeimmassa hallinto-oikeudessa, hienoa! Päivät pitenevät vauhdilla, kevät on jo hyvällä alulla ja veneilyvinkit on haettu venemessuilta. Ennen kevätpuuhiin siirtymistä päätetään vielä Kipparien toiminnasta kevätkokouksessa, maaliskuussa vietetään kevätpäivää Rapojärvellä ja huhtikuussa matkustetaan Viroon.

KUTSU KEVÄTKOKOUKSEEN torstaina 9.3.
Kaikki jäsenet kutsutaan sääntömääräiseen kevätkokoukseen, joka pidetään torstaina 9.3. klo 18.00 Kouvolan paloaseman auditoriossa, Kauppalankatu 45. Virallisena kokousaiheena on tili- ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle. Muina aiheina on diplomienjako uusille laivureille, vuoden kipparin nimeäminen ja merikarttanavigointikilpailun palkintojenjako.
Kokous esitelmänä on ”Kimolan kanava ja veneilypalvelut”
Vuorovaikutteinen esitys, jossa voit itse vaikuttaa uuden venereitin Kouvolasta Päijänteelle toimivuuteen ja palveluihin!
Kouvolan kaupunki on pyytänyt kommentteja ja kehitysehdotuksia Pyhänjärvelle ja kanavan sulkualueelle sijoitettaville uusille rantautumispaikoille ja veneilyä palveleville  toiminnolle. Mika Lyytikäinen esittelee Kanavahankkeen nykytilan ja aikataulun, sekä alustavan suunnitelman Kouvolan alueen satamapalveluista. Alustuksen jälkeen keskustelu ja yhteenveto.
Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Kuusankosken Veneilyseuran ja Kouvolan Kippareiden yhteiseen esitykseen satamapalveluista, joka jätetään maaliskuussa Kouvolan Kaupungin tekniseen suunnitteluun. Kahvi- ja rommitarjoilu. Tervetuloa!

Uudet laivurit, onneksi olkoon!
Saaristolaivuritutkinnon 09.12.2016 suorittivat ja jäseniksi liittyivät: Marjut Cihangir, Ali Hannula, Jenni Hannula, Lassi Hyppönen, Ismo Juutilainen, Tiina Juutilainen, Janne Järvelä, Mika Järvelä, Toni Järvelä, Sini Kangaskolkka, Jari Kauppala, Timo Mattila, Jarkko Paavola, Timo Riihelä, Jari Suutari ja Kari Virkki, jotka näin ollen saaristolaivureiksi julistetaan. Uudet laivurit kutsutaan noutamaan diplominsa 9.3. kevätkokoukseen.

TALVESSA TAPAHTUNUTTA
Venemessu matka 18.2. Messumatkalle osallistui täpötäysi bussillinen iloisia kippareita.Hienoa Kippariporukkaa johdatteli Timo Väre ja bussia pyöritteli tuttuun tapaan Markku Hämäläinen. Paluumatkalla nautittiin perinteiset munkkikahvit Linjendalin Shellillä.

Merikarttakilpailun tulokset. Merikarttanavigoinnin SM-karsintaan osallistui 6 kipparia, joista SM-finaaliin, 20 parhaan joukkoon selvisivät Seppo Himanen ja Ari Vainio, onneksi olkoon! Finaali pidetään Tammisaaressa 8.4. Seuran parhaat palkitaan kevätkokouksessa.
Karsinta / Uttagning 2016-2017 ( 67 osallistujaa ) 

sija (sm karsinta ) virhepisteet
1 (8) Seppo Himanen 131
2 (14) Ari Vainio 255
3 (37) Jarmo Jäntti 708
4 (39) Aarni Hyttinen 718
5 (40) Martti Turunen 780
6 (54) Raimo Reinamo 1370

JÄSEN- JA DIPLOMIMAKSUT 2017
jäsen- ja diplomimaksut pyydetään suorittamaan viitettä käyttäen eräpäivään mennessä, kiitos!

KEVÄÄN TOIMINTAA – TULE MUKAAN !

Kipparien perhepäivä ja pilkkikilpailu Puhjonrannan kodalla la 18.3 klo 10-14 Pilkkikilpailu klo 10 – 12. Parhaat palkitaan. Nokipannu kahvia ja kuumaa mehua! Omat grillieväät mukaan! Ei ennakkoilmoittautumista, kaikki tervetulleita!

Cevni-kurssi ja tutkinto Kouvolan kansalaisopistolla. Luento 3.4. klo 18-20.30 ja tutkinto ke 5.4 18-20 Euroopan sisävesisäännöstö, Navigaatioliiton kurssiohjelman mukaisesti. Sisältää tutkinnon, joka on pakollinen haettaessa huviveneenkuljettajankirjaa Euroopan sisävesi-kelpuutuksella. Kurssin hinta 45€, sisältää oppikirjan ja todistuksen. Ilmoittaudu kurssille 27.3 mennessä. Ari Vainio gsm: 040 531 5978 mail: ari.juhani.vainio

gmail.com

Kevään tutkintopäivä on pe 21.4. ( saaristo- ja rannikkotutkinnot). Tutkintopaikkana Kouvola. Jos aiot osallistua tutkintoon kurssien ulkopuolelta ilmoita aikeesi 30.3. mennessä opettajalle: Ari Vainio gsm: 040 531 5978 mail: ari.juhani.vainio

gmail.com

KESÄ SUUNNITELMIA!
28.4-1.5 KEVÄTMATKA VIROON, ( loppuunmyyty )
10.6 VENEIDEN KATSASTUS / LIPUNNOSTO ( Saimaa )
16-18.6 ESKAADERI ITÄISEN-SUOMENLAHDEN KOHTEET
1.7 KOKOONTUMISAJO SAIMAALLA ISO-KORKEA
5-13.7 ESKAADERI SAIMAALLA VALAMON VESILLÄ

Seuraava jäsenkirje toukokuussa! Siinä tarkemmat tiedot kesätoiminnasta. Hallitus

Jätä kommentti