Kipparien toiminta-alue laajenee

Kipparit kutsuu kaikki matkaveneilystä kiinnostuneet heinä- elokuun vaihteessa ensimmäiseen avoimeen Päijänne eskaaderiin. Kohteena Heinola ja Padasjoki, sekä Päijänteen kansallispuisto Kelvenne.

Päijänne 30.7-2.8.jpg

Kimolan kanavan myötä Kipparien toiminta-alue laajenee. Meillä on nyt kanava, koti- ja vieras-satamapalvelut, jotka yhdessä mahdollistavat Päijänteen suuntaan tapahtuvan matkaveneilyn ja vastavierailut Pyhäjärvelle. Päijänteen alueen yhteyshenkilönä toimii Matti Turunen Turusmasa@gmail.com 040 508 8757

Liikuttaessa isommilla vesialueilla tulee tuntea myös alusten keskinäiset oikeudet, velvollisuudet ja väistämissäännöt. Kaikkeen tähän Kipparit tarjoaa koulutusapua.

Koulutuksen lisäksi kipparien toiminta painottuu matkaveneilyyn ja muuhun vapaa-aikana tapahtuvaan yhdessä oloon. Kipparien päätoiminta-alue on ollut Saimaa. Siellä on järjestetty jo 25 vuoden ajan kesäisiä kokoontumisajoja ja ryhmäpurjehduksia, joihin on ollut runsas osanotto. Saimaan kaikki kolkat ovat tulleet tutuiksi. Kipparien toiminta Saimaalla jatkuu miltei ennallaan.

Kippari toimintaa voi seurata internetissä www.kouvolan.kipparit.fi  ja Kouvolan Kipparit FB. ryhmään toivotetaan tervetulleeksi kaikki veneilystä kiinnostuneet harrastajat.

Kimolan kanavan esittelyvideo:

Jätä kommentti