Opettajapula on tosiasia

Vuodesta 73 alkaen Kipparit on yhdessä kansalais- ja työväenopistojen kanssa antanut laivuri- ja muuta veneilyyn liittyvää koulutusta noin 2500 henkilölle.

Varmistaakseen laivurikurssien jatkumisen ja vastatakseen mahdolliseen tulevan kysynnän kasvuun, Kipparit ehdottaa saaristolaivurikurssin opettajan koulutuksen aloittamista Rannikkolaivuri tai ylemmän tutkinnon suorittaneille.

Kurssin on tarkoitus antaa tiedot aikuisohjauksen perusteista ja valmiudet oman ohjausmenetelmän luomiseen. Saaristolaivuri tutkinnon uusista vaatimuksista, sekä tiedot uudesta 1.6.2020 voimaan tulevasta vesiliikelaista.

Kurssiohjelmaan kuuluvat myös Suomen Navigaatioliiton vankalla kokemuksella järjestämät opettajaseminaarit, joista maksetaan kulukorvaukset. Varsinainen myöhempi opetustyö kansalaisopistossa on palkallista työtä.

Kysy tarkempia tietoja kurssiohjelmasta:

Ari Vainio     

ari.juhani.vainio@gmail.com

040 5315978

Jätä kommentti